Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw…

Voor een natuurfotograaf is een winter met sneeuw, vorst en rijp een soort summum. Toen ik naar Noorwegen afreisde wilde ik ook niets liever dan sneeuw. Ik mag niet klagen, want sneeuw is er, veel sneeuw, en er komt nog steeds wat bij. Heb me dan ook prima kunnen vermaken met mijn camera de afgelopen week, en zag het landschap dagelijks steeds witter worden. Geweldig toch? denk je dan, en toch miste ik iets de laatste dagen…Naast veel wit, varieren de kleuren in het landschap  hier momenteel enkel nog van grijs naar zwart met wat kleurige huisjes hier en daar. De fraaie vormen van vorige week zijn al lang ondergesneeuwd. Je hebt het vast al in de gaten, het ontbreekt me even aan nieuwe inspiratie…

Terwijl een boer uit de omgeving met zijn tractor met sneeuwfrees de toegangsweg alweer sneeuwvrij maakt, kijk ik of er misschien toch een zonnetje doorbreekt boven de bergen. Helaas zie ik alleen maar bewolking, een grote grijze massa in de verte. Ik verheug me al op morgen, want dan is er wel zon voorspelt, en dat maakt meteen een wereld van verschil..! Zou ik dan eindelijk dat ene plaatje kunnen schieten op die mooie plek..? Kan bijna niet wachten, want in gedachten heb ik ‘m al honderd keer gemaakt…

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen