Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Onverwachts…

Soms heb je van die momenten dat er iets totaal onverwachts gebeurd waar je niet op voorbereid bent, zo ook gisterenavond weer. Ik was nog maar net aan de wandel toen er ineens een vos de weg overstak richting de heide, niet ver van me vandaan.
Voor ik mijn camera en statief goed en wel in gereedheid kon brengen voor een goede scherpe foto, heeft de vos zich omgedraaid en weigerde nog mijn kant op te kijken. Iets in het gras hield ‘m een tijdje bezig, maar na een poosje verdween hij in de verte, zonder prooi, en mij achterlatend zonder het gehoopte resultaat…
Desalniettemin blijven dit voor mij toch de mooiste momenten..!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen