Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Van Zwart naar Groen…

Ging mijn blog van vorige week nog over een Zwarte Specht die ik aan de rand van het bos tegenkwam, zo zag ik deze week na lange tijd weereens een Groene Specht, hangend tegen de stam van een fruitboom, gewoon in de tuin. Blij verrast bij het horen van het fanatieke geklop tegen deze oude boom, pak ik direct mijn camera erbij. Wederom niet de meest sfeervolle plaatjes, maar ik kan mijn enthousiasme nou eenmaal niet onderdrukken bij het zien van zo’n schouwspel.
Tussen de vele fruitbomen hier in de omgeving zijn de Groene Spechten in de zomer erg goed gecamoufleerd, en veel minder zichtbaar dan in de winter. Je zou dus ook kunnen zeggen dat het gewoonweg te lang geleden was dat ik er een spotte in de tuin..! Maar gelukkig komen ze wel regelmatig “lachend” voorbij, en dan weet ik weer, ze zijn er nog..!

Luisteren naar het “lachen” van de Groene Specht ?

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen