Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Uit “de oude doos”…

Zo nu en dan ga ik door mijn foto’s heen om de boel eens flink ‘uit te dunnen’. Je loopt dan tegen leuke verassingen aan, en natuurlijk veel mooie herinneringen.
Een enkele keer wekt het ook frustraties op, frustraties omdat ik dan een beeld aantref wat niet helemaal geworden is wat het zou moeten zijn, maar dat in mijn ogen wel verdient..! Zoals een beeld van een Edelherthinde, een prachtig dier in een eveneens prachtige entourage, maar helaas is de foto zwaar onderbelicht.

Het is er weer een uit het rijtje ‘onoplettende momenten’…ze zeggen weleens ‘een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen’. Tja, een uitdrukking die duidelijk niet aan mij besteed is..!
Maar ik heb nog hoop, zou Lightroom me uit de misère kunnen helpen..? Maar ook dat blijkt al snel een farce…Er zit dus nog maar een ding op, en dat is redden wat er te redden valt, want weggooien is echt geen optie..!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen