Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Stripfiguurtjes…

Ik kan er maar geen genoeg van krijgen, wat zijn ze leuk, die Mieren..! Buiten alle wetenschap die er achter deze beweeglijke diertjes schuilgaat, blijven ze gewoon enorm amusant..! Elke keer denk ik dat ik ‘die Mieren nu wel gezien heb’, als ik weereens met de camera door de tuin loop. Maar toch kan ik het niet laten, deze komische stripfiguurtjes weten me alweer snel te boeien, en telkens vertellen ze me een ander verhaaltje..!

 


 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen