Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Tender Loving Care…

Heb jij ook weleens zo’n onderwerp wat je koste wat kost zo mooi mogelijk wil vastleggen..? Dan ervaar je vast ook de uitdagingen die
dat met zich meebrengt..! Hoe pak je dat nou aan..?

De ervaring leert dat je heel geduldig moet zijn en over een flinke dosis doorzettingsvermogen moet beschikken, vertrouwen helpt natuurlijk ook. En dan bedoel ik niet alleen vertrouwen in jezelf maar ook in ‘het mee willen werken’ van je onderwerp en z’n omgeving, het onderwerp wat jij zo graag volledig tot zijn recht wil laten komen; iets bijzonders verdient nou eenmaal speciale aandacht..!

En het klinkt heel logisch en simpel, maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden; bijzondere lichtomstandigheden en de juiste setting zijn noodzakelijk om tot een optimaal beeld te komen..!
Belangrijk dus om ruimschoots de tijd te nemen om je onderwerp, de gewenste omstandigheden en z’n omgeving te leren kennen; wat heeft je onderwerp nodig om volledig tot zijn recht te komen.?
Ontdek z’n diepste geheimen en je zult merken wat een beetje Tender Loving Care kan doen..! Wedden dat je tot de prachtigste resultaten komt..?

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen