Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Dromen waarmaken…

En dan ineens kom je op een punt van verandering, verandering in je leven. Alles wat eerder heel normaal was, is dat ineens niet meer. Wat doe je dan?

In eerste instantie voelt het alsof de grond onder je voeten vandaan getrokken wordt. Tijd voor bezinning dus !
Als alles na een poos weer een beetje bezonken is ga je ineens de mogelijkheden zien, mogelijkheden die tot dusverre ver weg leken. De verleiding om je dromen waar te maken komt wel heel dichtbij.
Maar wat is het precies waarover je droomt ? Die droom is niet altijd even helder. Je zult dus stappen moeten nemen om erachter te komen wat jouw droom daadwerkelijk is. Belangrijk is dat je ‘het’ gewoon laat gebeuren,  “go with the flow” dus, en dan merk je hoe leerzaam deze weg is, soms ook pijnlijk, en soms heel mooi. Het is een ware ontdekkingstocht naar jezelf, want wie ben jij nou eigenlijk echt ?

Zo nu en dan kom je voor keuzes te staan, wat niet altijd even gemakkelijk is. Keuzes maken betekent namelijk ook loslaten. Loslaten wat niet meer bij je past, en dat kan moeilijk zijn, heel moeilijk, maar het leidt je uiteindelijk dichter naar je droom, naar wie jij werkelijk bent.
Ben ook niet bang om fouten te maken, want juist deze brengen je dichterbij jouw waarheid, jouw passie. Volhouden is het motto, want hoe cliché ook, geduld is een schone zaak, en hoe meer geduld je hebt, hoe verder je komt in deze reis, een lange en vaak eenzame reis. Want wat misschien wel het lastigste is van allemaal, zijn de meningen van anderen. Laat je niet op het verkeerde been zetten door vaak goed bedoelde adviezen ! Per slot van rekening kun je je droom alleen waarmaken als je je hart volgt, en niemand anders kan dat voor jou doen, alleen jij hebt de sleutel, je moet ‘m alleen zien te vinden…
Ter afsluiting kan ik alleen nog maar zeggen dat er flink wat moed nodig is om je droom tot leven te wekken…Ben jij er al klaar voor ?

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen