Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Kwetsbaarheid, jouw grootste kracht…

Geloof het of niet, maar jouw kwetsbaarheid is je grootste kracht, echt waar. Niet die façade, die schijnvertoning die ons alleen maar sterker wil doen lijken dan we werkelijk zijn, dat masker waarachter we ons zo graag verschuilen, omdat het zo lekker veilig voelt. Geen enkel “wapen”, fysiek dan wel geestelijk, is een teken van kracht, het is juist een teken van zwakte! Weg dus met die “wapens”!

En ik kan het weten, ook ik had de nodige wapens in mijn assortiment. Maar de laatste tijd ben ik me steeds kwetsbaarder gaan opstellen, “mijn wapens” heb ik stukje bij beetje opgeborgen. Daarvoor moest ik wel eerst een enorme drempel over, een drempel die bijna onmogelijk leek om te nemen, een voor velen zeer bekende drempel, angst genaamd! Maar ik kan je een ding garanderen, heb je die drempel eenmaal overwonnen, dan voel je je sterker dan ooit! De façade is verleden tijd, samen met al jouw maskers, met andere woorden, je kunt eindelijk echt jezelf zijn, je zult je als herboren voelen!
Durf jij het aan je ware gezicht te laten zien? 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen