Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Vrijheid

Ik heb zojuist mijn blog van gisteren aangepast, omdat ik steeds meer behoefte voel om mezelf te uiten zoals ik ben, mezelf meer open te stellen. Ik heb ‘mijn waarheid’ te lang alleen gedragen, en nu is het tijd om ermee naar buiten te komen, mezelf te bevrijden. Misschien is dit wel mijn laatste beetje angst, wat ik nu loslaat, letterlijk loslaat, want het voelt als een bevrijding, een beetje onwennig, maar bevrijdend!

Fijne dag allemaal!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen