Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Moed…

Er is veel moed voor nodig, om je innerlijke kwetsbaarheid te tonen aan de buitenwereld, een buitenwereld die overal een mening over heeft. Waarschijnlijk voel je je ‘figuurlijk naakt’ op het moment dat jij jouw innerlijke kwetsbaarheid toont, wat waarschijnlijk nog veel erger voelt dan wanneer je jezelf fysiek bloot zou geven, en voor velen onder ons is dat al niet echt gemakkelijk. Dan kun je dus wel nagaan wat kwetsbaarheid met een mens doet.
En toch, als je de moed hebt jezelf volledig kwetsbaar op te stellen (stapje voor stapje), zul je merken dat dat gevoel van kwetsbaarheid al heel snel overvloeit van ongemakkelijkheid naar zelfvertrouwen; zo van, ik voel me sterk, en niemand pakt dat nog van me af!
En daar waar het jouw keuzes betreft, worden meningen van anderen ineens onbelangrijk; je voelt je voor het eerst in je leven echt vrij, vrij om te zijn wie jij bent!

Voor wie balans zoekt in zijn//haar leven, hierbij een heldere uitleg over mannelijke en vrouwelijke energie, welke beiden in zowel man als vrouw vertegenwoordigt zijn, maar waarbij de juiste balans nog weleens ontbreekt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen