Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

A leap of faith

Heb je ook weleens dat gevoel, dat je ergens al heel lang van droomt, iets wat je heel graag zou willen doen, maar je durft de stap maar niet te zetten?
Dromen verwezenlijken lijkt vaak iets ongrijpbaars te zijn, omdat er veel ‘risico’s’ aan verbonden zijn, althans, zo zien we dat vaak, je ziet vooral heel veel beren op de weg. Zo moet je misschien wel je baan opzeggen, of je moet ervoor verhuizen of zelfs emigreren, misschien laat je mensen achter? En wat als het allemaal niet volgens plan verloopt?
Wat het ook is, die stap naar jouw droom is vaak lastig te zetten, ook daar is soms de nodige moed voor nodig, we spelen nou eenmaal graag ‘op safe’, verzinnen nog liever allerlei ‘obstakels’ dan die stap te zetten naar meer geluk en voldoening.
Maar denk je eens in, als je straks een stuk ouder bent, en je hebt altijd ‘op safe gespeeld’, welke herinneringen heb je dan eigenlijk? Herinneringen aan een degelijk en veilig leven, herinneringen aan een moeizaam leven met veel tegenslagen, of misschien wel herinneringen aan een leven waarin je ‘best tevreden’ was? Maar hoeveel mensen kunnen daadwerkelijk zeggen dat ze echt geleefd hebben aan het einde van hun leven? Iedereen heeft wel goede en slechte herinneringen, en alles daartussenin ben je misschien al lang vergeten. Maar hoe mooi zou het zijn als je terug kunt kijken op een leven vol passie en voldoening? Zelfs al moet je er gewoon hard voor werken, is dat niet de grootste rijkdom die je kunt bezitten? En je weet wat men altijd zegt, beter laat dan nooit, dus….waar wacht jij nog op? Take that Leap of faith, enjoy..!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen