Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Alle deuren open!

Of eigenlijk, alle chakra’s open! Want ik zei het al (ja, ik val nog weleens in herhaling 😉 ), het is net alsof bij mij ineens alle deuren worden geopend, alsof alle remmen losgaan, binnenin mijzelf bedoel ik dan.
De energie gaat steeds vrijer stromen, want dat is wat dit is! Je kunt pas echt jezelf zijn als je je hart helemaal opent voor de buitenwereld. Dus…geen geheimen meer, en dat betekent dat je dat laatste beetje onzekerheid en schaamte(?) moet overwinnen, jezelf moet laten zien, precies zoals jij bent! Alle maskers af dus, geen excuses meer!
Dus ja, ook ik word me nog elke dag, of eigenlijk elk uur bewuster van dit hele proces. En nu pas realiseer ik me hoe het echt zit; met elke stap die ik zet, door mezelf echt te laten zien zoals ik ben, kan ik ‘voelen’ hoe die energie vrijer door mijn lichaam stroomt. Met andere woorden, ik voel me steeds vrijer in mijn doen en laten, ik DURF steeds meer te zijn wie ik echt ben; voel dus geen angst meer om mijn ware zelf te laten zien. En voor wie het nu nog niet begrijpt…? 😉
Maar…ik maak me geen illusies meer, ik ben er vast nog niet helemaal, maar wat een prachtige ontdekking, en wat een heerlijk gevoel!

Lees hier over chakra’s, en jouw persoonlijke ‘energiesysteem’...

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen