Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

in het diepst van mijn ziel-3

Misschien begrijpen jullie inmiddels een beetje hoe tweelingzielendynamiek in elkaar steekt? (Als je ervoor openstaat tenminste).
Nou heeft het hele proces wat ik heb doorlopen niet alleen met mijn tweelingziel te maken, er komen vele andere mensen en situaties voorbij. Deze situaties hebben wel allemaal een link met elkaar, er is een rode draad. Dat is het leerproces zoals jij het moet doorlopen; leren omgaan met dit soort omstandigheden, sneller situaties aanvoelen, en….het allerbelangrijkste, je leert wat zelfliefde is, en dat pleasen, afhankelijkheid en verwachtingen, manipulatie en alles wat erbij komt kijken niet goed voor je zijn, je gewoon voor jezelf mag kiezen (en dat is veel lastiger dan je zomaar even denkt 😉 ).
In het geval van tweelingzielen werkt dit dus twee kanten op. Ieder heeft zijn/haar eigen lessen te leren, in de meeste gevallen afzonderlijk van elkaar. Ondanks de afstand voel je elkaar als geen ander aan, bewust of onbewust, je hebt invloed op elkaars energie; mannelijke en vrouwelijke energie spelen de hoofdrol. Deze moeten in balans worden gebracht, en daarbij help je elkaar tijdens dit proces, door duwen en trekken (details laat ik even in het midden).
Tweelingzielen weten elkaars pijnpunten als geen ander te raken, en daarmee helen ze elkaar, ook al ervaar je dat gevoelsmatig niet altijd zo 😉
En met een beetje mazzel, als je alles hebt doorstaan, mag je daarna samen (of soms ook met iemand anders), onvoorwaardelijke liefde gaan ervaren.

Voor veel mensen is dit alles ‘nogal zweverig en vaag’, voor mij is het werkelijkheid. En voor wie de film ‘The game’ kent, met Michael Douglas, dat is precies zoals mijn leven de afgelopen jaren voelde, als een film vol met valstrikken waaruit ik mezelf moest zien te redden, surrealistisch bijna. Maar zoals meestal met films, heeft ook deze film gelukkig een ‘happy ending’, en daarmee hopelijk een ‘happy new beginning’..!

Meer informatie vind je op deze pagina.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen