Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Over blik gesproken

Zo zag ik laatst een reclame voorbij komen op tv van het merk ‘Princess’. ‘Verruim je blik’ was het motto.
De reclame vertelde ons dat blik ervoor zorgt dat we overzeese producten kunnen eten, zoals vis in het geval van Princess. Pffff, die moest ik even verwerken eerlijk gezegd. Kennelijk voelen ze het wat heet worden onder de voeten, en vinden ze het nodig om EN blik, EN overzeese producten te promoten! Ik begrijp het natuurlijk vanuit hun kant bezien, en ik moet toegeven, de slogan is goed, maar….zouden ze niet beter energie kunnen steken in een visie die een betere wereld bewerkstelligt? Ja, gemakkelijk praten, maar toch, we moeten er allemaal aan geloven, als we willen dat deze aardbol leefbaar blijft!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen