Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

over Twijfel…

Over hoe twijfel je op het verkeerde been zet…

Vanmorgen was ik weer in diepe twijfel. Twijfel over hoe verder, keuzes die ik moet maken, althans, dat vond ik. Maar wat als ik helemaal geen keuze hoef te maken?
Twijfel kan je heel onzeker maken en voor een hele hoop verwarring zorgen. Eigenlijk is twijfel een gevecht tussen je hart en je hoofd, je gevoelige vrouwelijke energie staat dan tegenover je meer ego-gerichte mannelijke energie.
Als je in de gaten hebt hoe het werkt wordt het gemakkelijker om ermee om te gaan. ‘Volg je hart’ is wat ze altijd zeggen, maar wel zonder je verstand te verliezen. Maar hoe doe je dat dan?
Tja, mijn hoofd vertelde me vanmorgen dat ik voor ‘veilig’ moet kiezen, maar mijn hart vind dat ik op mijn gevoel moet vertrouwen.
De strijd is nog niet helemaal gestreden, maar als ik mijn intuïtie volg, dan weet ik dat ik op mijn hart kan vertrouwen, ik helemaal geen actie hoef te ondernemen. De veilige keuze is ook helemaal niet waar ik heen wil, ik wil de keuze van mijn hart.
Inmiddels weet ik ook, dat als dingen anders lopen dan ik verwacht of hoop, er altijd nieuwe deuren opengaan, er dus helemaal geen reden is voor paniek. Dus ‘veilige opties’? Overboord ermee!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen