Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

verval…

Soms, als je ergens aan gehecht bent geraakt, merk je na verloop van tijd dat het gewoon niet meer werkt. Het is zoals met een ‘lievelingstrui’, zo een waar je heerlijk in weg kunt kruipen, lekker warm en comfortabel; een trui die je het liefst nooit meer uitdoet. Zo’n trui heb ik dus, zo een die je als gegoten zit, en je nooit meer ergens vindt, alsof ie speciaal voor jou gemaakt is, voor die ene keer…
Jammer genoeg wordt de slijtage na al die jaren steeds meer zichtbaar, het verval treedt in, en ik weet dat het moment van afscheid nemen is gekomen. Nog even houd ik vol, hopend dat er in de tussentijd een andere ‘lievelingstrui’ voorbij komt. Maar helaas, het wil maar niet lukken om een geschikte vervanger te vinden. Het is vast een kwestie van geduld, want ik weet zeker dat er op een dag opnieuw een ‘lievelingstrui’ opduikt die weer helemaal aanvoelt ‘als de mijne’. Zo eentje die net zo goed past als de vorige, en misschien nog wel beter. Eentje die misschien wel een leven lang meegaat…

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen