Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

moments of truth

De wereld is in een fase beland waarin waarheden boven tafel komen. Als jezelf in een (diepgaand) bewustwordingsproces zit zul je dat overal om je heen herkennen. Anderen zal het wellicht minder opvallen, maar kwetsbaarheden komen naar boven, mensen kunnen zich niet langer verschuilen achter ‘de glinstering’, die beschermende, maar o zo toxische maskers. Ook zie je overal om je heen dat ‘liefde’ een grotere rol krijgt, we meer aan onszelf mogen denken, maar ook anderen worden niet vergeten. Kijk alleen al naar een paar reclameblokken op tv, en je ziet de voorbeelden soms aan de lopende band voorbij komen. Dit heeft allemaal te maken met de veranderende, meer vrouwelijke energie die ons leven binnenkomt.

En ook Brat Pitt doet, in navolging van andere acteurs, een klein boekje open over zijn verleden. De populaire filmacteur, die getrouwd was met Jennifer Aniston, een actrice die veel mensen zullen kennen als Rachel uit de comedyserie ‘Friends’, maar waarmee het huwelijk ten einde liep toen hij de actrice Angelina Jolie ontmoette, waarmee hij in een zeer dramatisch huwelijk terechtkwam. Na een langdurige vechtscheiding is hij inmiddels zover dat hij ‘iets van zijn verhaal’ durft te onthullen aan de buitenwereld.
Inmiddels wordt hij regelmatig samen met Jennifer Aniston gezien, maar of Jennifer haar vrijgezelle leven op wil geven?

Voor wie het interessant vindt; een ietwat emotioneel interview met Brad Pitt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen