Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

verkeerde keuzes

Soms maken we verkeerde keuzes in het leven, en omdat ik het in het vorige blog had over Brad Pitt, wil ik daar graag even op voortborduren. Niet omdat ik van roddelen houd, wel omdat ik een punt duidelijk wil maken m.b.t. connecties.

Naar het schijnt is het huwelijk tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston op de klippen gelopen omdat Jennifer geen kinderwens had, daar waar Brad die overduidelijk wel had. Angelina bood uitkomst, want zij is dol op kinderen, en zo hebben Brad en Angelina geadopteerde kinderen (van voor hun samenzijn), en later kregen ze zelf ook kinderen. Dat is kennelijk de bindende factor geweest waar Brad Pitt op dat moment behoefte aan had. Die kinderen waren zijn hartenwens, maar of Angelina dat ook was?
Gevolg was in ieder geval een dramatisch huwelijk waarin zijn vrijheid kennelijk behoorlijk aan banden werd gelegd door een jaloerse Angelina Jolie, die elk moment van de dag wilde weten wat Brad uitvoerde. Brad ging als gevolg daarvan aan de drank, en zo was het drama compleet (even in een notendop).
Ondertussen kon hij Jennifer niet vergeten, had hij spijt van zijn keuze om met Angelina verder te gaan. Angelina maakte het ‘m ook nog eens niet gemakkelijk om van haar te scheiden, wilde hem niet loslaten en ‘teruggeven’ aan Jennifer, en ook een regeling m.b.t. de kinderen was een doorn in het oog van beiden. Jaren later is het dan toch zover gekomen dat hij werd bevrijd van dit verstikkende huwelijk.
Brad Pitt en Jennifer Aniston worden inmiddels ook weer regelmatig samen gesignaleerd. Hoe dit verhaal verdergaat is nog een raadsel, maar velen hopen dat ze elkaar weer zullen vinden. De tijd zal het leren….

Wat dit verhaal duidelijk maakt is dat we soms keuzes maken op basis van de verkeerde redenen. Kinderen maakten Brad Pitt in dit geval niet gelukkig, ze brachten hem indirect een heleboel ellende, ook al zal hij ongetwijfeld heel veel van ze houden. Het huwelijk met Angelina was in ieder geval een grote illusie….

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen