Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

mijn wat..?

Mijn huis? Mijn geld? Mijn werk? Mijn relatie?
Onvoorwaardelijk denken, onvoorwaardelijke liefde is niet gebaseerd op ‘mijn…’, op bezit of het hebben van macht, het is gebaseerd op vrijheid. Onvoorwaardelijk betekent ‘zonder voorwaarden, zonder verwachtingen en zonder afhankelijkheid’. In plaats van ‘mijn huis, mijn geld, mijn werk en mijn relatie’, wordt het ‘het huis, het geld, het werk en de relatie’. Je bent niet meer ‘dat huis, dat geld, dat werk en die relatie’, nee, je bent vrij, je hebt jezelf bevrijdt van je ego, en het idee dat je moet bezitten!

Er is niet voor niks dat gezegde ‘geld maakt niet gelukkig’ 😉

Fijne kerstdagen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen