Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

het zijn de kleine dingen die het ‘m doen

Vaak word ik geïnspireerd door wat er zo voorbij komt op een dag. Dat kan vanalles zijn, van een voorbijganger die iets doet wat mijn aandacht trekt, de natuur, of iets wat op tv of op internet voorbijkomt.
Zo was ik een youtube video aan het kijken over eenvoud en balans in de fotografie. Heel vaak als ik naar dit soort video’s kijk denk ik, ja, fotografie is eigenlijk net als het echte leven.

Als je regelmatig fotografeert weet je misschien wel dat eenvoud en balans een foto vaak krachtiger maken. Maar is dat in het echte leven niet net zo? Je hebt de uitspraak vast weleens gehoord: ‘het zijn de kleine dingen die het ‘m doen‘. En daarmee worden doorgaans dingen bedoelt die niks of weinig kosten, zoals een wandeling in de natuur; het bos, de heide, de zee, het strand, maar ook een glimlach of gewoon een vriendelijk gebaar zijn goud waard…
En dan denk ik bij mezelf, zouden we het niet veel fijner hebben als we wat meer aandacht zouden hebben voor ‘die kleine dingen, die eenvoud, die balans’?

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen