Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

een tipje van de sluier opgelicht

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in mijn voorgaande blog, ben ik bezig met het maken van mijn eerste boek, een verzenboek met een aantal van mijn foto’s, geïnspireerd op de afgelopen jaren van mijn leven. Het gaat heten ‘Lief lief hart waar ben je?‘, en zal rond de 110 pagina’s bevatten op liggend A4 formaat met hardcover. Er komen zo’n 48 verzen in, en tenminste 56 foto’s van zowel landschappen, dieren, macro als abstract.

Om eerlijk te zijn vind ik het een beetje eng, maar beloofd is beloofd, dus bij deze een paar voorbeeldpagina’s van het boek. Het is allemaal nog in conceptvorm, zo ontbreken de paginanummers bijvoorbeeld nog, en kunnen er nog veranderingen plaatsvinden met betrekking tot de foto’s, maar hopelijk geeft het een goed beeld van wat je kunt verwachten straks.

Ik hoop dat je geniet van deze eerste pagina’s 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen