Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

reset…

Je kent dat gevoel vast wel, dat je ergens heel veel energie instopt, maar dat de energie die je erin stopt niet bij je terugkomt, en het je waarschijnlijk vooral veel energie kost?
Als je dat inziet is het een heel goed moment om te gaan nadenken of het nog wel de moeite waard is je energie erin te blijven stoppen. Hoewel, nadenken? Eigenlijk is het antwoord heel simpel, en je weet het al lang; nee, het is niet de moeite waard. Het is gewoonweg energieverspilling, en dat is zonde van je tijd, en ja, je energie dus…
Tijd voor een reset! Focus je vooral op die dingen waar je echt energie van krijgt, met mensen en/of in situaties waar je energie van krijgt, dan zul je je al heel snel veel beter voelen. En dat is precies wat ik aan het doen ben, mezelf herstarten, ver weg van die vlek voor mijn ogen, die me zolang heeft verblind! Hoogste tijd voor wat hernieuwde energie, nieuwe avonturen. Het klinkt simpel, en eigenlijk is het ook simpel, het is namelijk een kwestie van gewoon doen. Dus, zoek die resetbutton en druk ‘m in!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen