Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

plastic minderen..?

Voor wie net als ik, wat bewuster met deze wereld wil omgaan, hier een denk ik een leuke tip, namelijk een plasticvrij en milieuvriendelijk(er) alternatief voor zeep en shampoo.

Het is zomaar een voorbeeld, er zullen zeker meer webshops te vinden die soortgelijke producten verkopen (met olijfzepen bijvoorbeeld), maar deze spreekt mij erg aan, dus ik doe graag een duit in het zakje door deze info met jullie te delen. En natuurlijk hoop ik dat steeds meer mensen bewuster inkopen, en….alle beetje helpen 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen