Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Lief Lief hart waar ben je? Update

Even een kleine update met betrekking tot mijn boek, ‘Lief lief hart waar ben je?’
Het boek is zo goed als klaar, en toch heb ik het gevoel dat er nog iets bij moet, een ontbrekend stukje. Ik weet niet precies wat, een soort laatste puntje op de i zou je kunnen zeggen. En omdat ik mijn gevoel volg, laat ik het komen zoals het komt, en wacht ik rustig af wanneer dat ‘laatste puntje op de i’ zich aankondigt. Een kwestie van geduld dus, en een klein beetje vertrouwen 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen