Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

recensies enzo…

Ik kom het zo vaak tegen, de vraag of ik ergens een recensie over wil schrijven, een review. Maar nee, dat wil ik niet, ongeacht of ik ergens wel of niet positief over ben, en nog een keer nee, want ik ben ook niet omkoopbaar 😉
Het is tenslotte ook maar een oordeel, mijn oordeel. Om echt te kunnen oordelen moet je het toch zelf ervaren nietwaar? En misschien is mijn oordeel je wel veel waard, voel je je verbonden met mijn mening, maar toch, oordeel gewoon zelf als iets je nieuwsgierigheid heeft getrokken, of het nou over een boek, een vakantie, een club of een cursus, of zelfs over een persoon of personen gaat. Alleen jijzelf kunt het oordeel vellen, door jouw ervaring! Wat ik geweldig vind, kun jij absoluut waardeloos vinden. Ja toch? Dus, ervaar en oordeel zelf, maar pas op met veroordelen, want we hebben allemaal onze eigen ervaringen, achtergrond en beweegredenen, en dat maakt het juist oordelen erg lastig…

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen