Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Dubbele bodem

Soms heb ik dat, dan heb ik een blog geschreven, en dan zie ik er een soort ‘dubbele bodem’ in, een extra boodschap.
Zo had ik het dus over duurzaamheid in het voorgaande blog; tweedehands producten die helemaal worden gereinigd en hersteld voor verkoop.
Ik dacht ineens, goh, het lijkt mij wel, ik heb ook een heel proces doorlopen van ‘reiniging en herstellen’ zou je kunnen zeggen, en ik functioneer weer prima 😀

Nou ja, ik vond de vergelijking gewoon grappig, en ik merk vaker dat die te maken is als ik weereens een blog heb geschreven, of iets lees of zie van anderen. Zo zie je maar weer dat ‘alles in dit leven met elkaar verbonden is’, er boodschappen schuil kunnen gaan achter dingen die je niet altijd meteen in de gaten hebt, maar wel heel leerzaam kunnen zijn als je ze wel ziet 😉

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen