Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Mijn evenwicht-2

Ik kan gewoon niet meer stoppen met schrijven, ik voel me zo euforisch, als herboren. Ik kan nauwelijks uitleggen hoe goed ik me voel op dit moment, maar ik zweef op een grote roze wolk, dat is zeker 😀

Een gevoel van opwinding, maar tegelijkertijd ook een wat onwennig gevoel, niet vervelend ofzo, helemaal niet zelfs. Het is een gevoel alsof er een belangrijk hoofdstuk uit mijn leven is afgesloten, voorgoed is afgesloten, terwijl het nieuwe hoofdstuk nog moet starten, een nieuw hoofdstuk met nieuwe levenservaringen.
Ik zit als het ware in een tussenfase, en dat is aan de ene kant heel fijn, gewoon, nog even helemaal ‘zijn’, genieten van dit gevoel, en wegdromen over mijn toekomst.
Maar het voelt ook een beetje als de stilte voor de storm, een storm waar ik me maar al te graag in wil begeven eerlijk gezegd! Ik heb er lang op moeten wachten, en nog altijd weet ik niet precies waar deze storm me gaat brengen. Maar mijn gevoel zegt dat het goed is, heel goed zelfs, en ik denk niet dat iemand me dat gevoel nog af kan nemen 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen