Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Mijn evenwicht

Tijdens het schrijven merk ik dat ik ben verandert, ik de dingen veel ‘gebalanceerder’ opschrijf dan voorheen.
Ik heb een groeiproces doorgemaakt, dat is duidelijk. Ik merk het niet alleen aan de manier waarop ik alles formuleer, maar ook dat ik openhartiger ben geworden over mezelf, ook al wil ik (nog) niet elk detail blootgeven. Gewoon, omdat ik niet wil dat mensen er misbruik van gaan maken 😉
Dat is de grens die ik voor mezelf trek als het om openheid gaat. Naarmate ik verder ben gekomen met al mijn plannen komt die openheid vanzelf wel.

Hoe dan ook, dat wilde ik nog even delen, want het is geweldig om te ontdekken dat ik die innerlijke balans, na jaren van vechten (voornamelijk met mezelf), heb bereikt. Dat is wel een hoeraatje waard dacht ik zo 😀
En ik weet dat ik dat eerder heb gezegd, maar ik bleek ‘er nog net niet klaar voor te zijn’. Maar deze keer weet ik het zeker, ik ben in balans, HOERA, HOERA, HOERA! 😀 😀

(En sorry voor de kleine disbalans, maar ik heb nog even geen recentere, wat meer zomerse foto van mezelf 😉 )

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen