Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Evenwicht, laat het gewoon gebeuren

Go with the flow of life….
Niet de eerste keer dat dit voorbij komt, maar het blijft lastig, ook voor mij 😉

Eigenlijk betekent het dat je alles ‘op een natuurlijke manier voorbij laat komen‘, een ‘uitkomst‘ niet gaat forceren omdat het je niet snel genoeg gaat bijvoorbeeld, of omdat je wil dat er ‘een bepaalde uitkomst‘ zal zijn.
Soms is een uitkomst anders dan verwacht, of heel vaak eigenlijk. Daarom is het ook goed om verwachtingen los te laten, het dus ‘gewoon te laten gebeuren‘.
Het mag duidelijk zijn, forceren heeft dus helemaal geen zin, soms is er gewoon meer tijd nodig om iets goed tot ontwikkeling te laten komen, en dat is toch wat we allemaal graag willen?
Laat het dus gewoon gebeuren, op die natuurlijke manier‘, en probeer dat evenwicht, die balans voor jezelf te bewaren.
Want, zeker als je zover bent dat je dat evenwicht hebt bereikt, zal het soms toch gebeuren dat er iets is wat je weer uit evenwicht probeert te halen, verwarring zaait.
Laat dat vooral niet gebeuren! Duik niet opnieuw ‘in het hoe, wat en waarom’, ga niet opnieuw analyseren, of iets op een andere manier forceren, laat die controle los!
En ga je toch forceren, dan zal de uitkomst waarschijnlijk anders uitpakken dan je hoopte, teleurstellend zijn, direct of na verloop van tijd.

Dus…en ik blijf het gewoon herhalen, ‘laat het gewoon gebeuren, op die natuurlijke manier‘, en doe in de tussentijd ‘gewoon je ding’, gewoon zoals het leven dat bedoelt heeft. En heb er vertrouwen in, dat dat wat voor jou bestemd is vanzelf op je pad verschijnt, zolang als je ‘het maar gewoon laat gebeuren, op die natuurlijke manier….

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen