Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Evenwicht, samenwerking

Als jouw binnenwereld in evenwicht is, jouw innerlijke mannelijke- en vrouwelijke energie goed samenwerken, dan zul je weten wanneer het tijd is voor actie, maar ook weten hoe deze actie tot stand te brengen.
En daarmee zul je dan ook weten wanneer het tijd is voor rust, en deze momenten van rust op de juiste manier weten te benutten.
En zo werken je binnen- en buitenwereld dus ook weer samen.

Het leven is een grote samenwerking, alles staat met elkaar in verbinding. En als we allemaal die innerlijke balans, dat evenwicht bereiken, kunnen we een mooiere en evenwichtigere wereld creëren met zijn allen.
Natuurlijk moet je er altijd aan blijven werken, want er zullen altijd factoren zijn die jouw evenwicht proberen te verstoren. Maar eenmaal dat evenwicht gevonden, zul je met veel meer zelfvertrouwen die weegschaal in balans houden. Je weet wat de juiste keuzes zijn voor jou, maar je voelt ook beter aan wat andere willen. Je zult meer respect hebben voor jezelf en voor anderen, jezelf en anderen de ruimte geven om te ontplooien.

Samenwerken betekent dus niet altijd letterlijk samenwerken in de praktische zin, maar samenwerken om elkaar die ruimte en vrijheid te geven en te gunnen.
En werk je wel in praktische zin met elkaar samen, dan doe je dit met de mensen met wie die samenwerking ook echt succesvol zal zijn. Je zult niet meer bang zijn om keuzes te maken die goed zijn voor jou. En als we dat allemaal doen zijn we een heel stuk dichterbij die mooiere en evenwichtigere wereld, is er geen reden meer om elkaar dwars te liggen. Dus, verbeter de wereld maar begin bij jezelf 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen