Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Evenwicht, intuitie

Wanneer je innerlijk evenwicht hebt bereikt, je mannelijke en vrouwelijke energie in balans zijn, dan zul je vertrouwen op je intuïtie. Het is je innerlijke gids die jou verteld wat wel of niet goed voelt. Dus als je op je intuïtie vertrouwt, geef je die nare stemmetjes in je hoofd geen kans om jou iets anders wijs te maken.
Jouw intuïtie spreekt de waarheid, die stemmetjes in je hoofd willen je alleen maar een kant opsturen van de veilige keuze; die zogenaamde veilige keuze is een illusie. Het brengt je in situaties waarin je niet jezelf kunt zijn.

Meestal kiezen we voor ‘die veilige keuze’, terwijl we er niet happy van worden, niet lekker in ons vel zitten.
Zo kun je bijvoorbeeld voor een baan kiezen waarbij je direct een vast contract krijgt en misschien ook nog leuk verdient, en dat voelt goed. Het is echter niet je eerste keuze als het om de inhoud gaat, maar dat ‘neem je voor lief’.
Dit is wat ik noem, ‘de veilige keuze’, omdat je je veilig voelt met het vaste contract en het goede salaris. En hoewel je je niet echt happy voelt met de inhoud ervan, ‘neem je dat voor lief’.
Kies je voor die baan die misschien minder betaald, en waarbij je nog niet direct een vast contract krijgt, maar waar je wel helemaal in je element zult zijn?
Gefeliciteerd! Je hebt naar je intuïtie geluisterd, en zodoende de juiste keuze gemaakt 😀

En ehh, bezig zijn met dingen waar je van houdt is toch veel meer waard dan een dikke bankrekening en een vast contract?
Je kunt nog zoveel geld bezitten, maar als je niet echt lekker in je vel zit, verliezen dat geld en het contract toch (flink) wat van hun waarde vind je niet? 😉

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen