Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Evenwicht, je ware gezicht

Ben je een volger van mijn blogs, en voel je je erdoor aangesproken, dan kan dat soms best intimiderend zijn. Daar ben ik me terdege van bewust.

Toch is dat helemaal niet nodig, omdat ik vooral hoop dat ik mensen ermee kan helpen, en ik weet dat ik er mensen mee help.
We hebben massaal met soortgelijke issues te maken, zo ook ikzelf. We durven of durfden, allemaal niet ons ware gezicht te laten zien.
En of je nou teveel of te weinig geeft of gegeven hebt in dit leven, de basis is bij iedereen hetzelfde; we zijn allemaal gevormd door het verleden, meestal als kind en tijdens ons verdere leven. Maar gelukkig maken ervaringen ons alleen maar wijzer, we moeten er alleen nog naar durven handelen.

En om er open over te praten is ook helemaal niet gemakkelijk, maar er komt een moment dat je daar overheen stapt, dat beloof ik je. Als je de wil hebt om door te zetten tenminste, anders verandert er niks.

Dus…voel je vooral niet persoonlijk aangevallen door mijn blogs, zo zijn ze niet bedoelt. Ze zijn vooral bedoelt om jou zover te krijgen dat je je ware gezicht durft te laten zien, want je ware gezicht is je mooiste gezicht 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen