Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Evenwicht, De weg van de minste weerstand

De weg van de minste weerstand‘ is de weg die je zou moeten volgen om een goed leven te leiden.
Helaas kiezen wij maar al te vaak voor een weg vol met blokkades en obstakels. En we leren maar langzaam, dus die obstakels blijven maar komen, steeds weer opnieuw.

De weg van de minste weerstand‘ klinkt voor sommigen van ons misschien ook wel als ‘te gemakkelijk’? Tja, sorry dat ik het zeg, maar dat heeft toch echt met je eigen ego te maken, jezelf willen bewijzen. Want waarom zouden we het onszelf moeilijk maken als het ook gemakkelijk en veel prettiger kan?
Laat die trots varen, en kies voor die gemakkelijke weg. Stop met jezelf zo te verzetten tegen alles wat goed voor je is, stop ermee om het jezelf zo ontzettend moeilijk te maken!

De weg van de minste weerstand‘ is de weg die voor jou ‘natuurlijk aanvoelt‘; het is de weg die je altijd al had moeten bewandelen. Gewoon, omdat het de weg is die jouw waarheid spreekt, jou brengt bij alles wat je gelukkig maakt, zodat je een goed en prettig leven kunt leiden.
Dus waar wacht je nog op? Kies ‘die weg van de minste weerstand‘, dan zul je merken hoe snel die balans ineens zijn evenwicht (her)vindt!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen