Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Een bevoorrecht mens

Als ik ’s ochtends heel vroeg in het bos loop, en ik zie de mist tussen de bomen door over de heide hangen, dan voel ik me echt een bevoorrecht mens. Niet vanwege het vroege opstaan, maar omdat ik in alle rust en stilte mag genieten van al dat prachtigs 🙂
Zelden heb ik spijt dat ik vroeg mijn bed uitgekomen ben, eerder het omgekeerde. En als de zon zich dan ook nog laat zien en de mist van een mooie oranje gloed voorziet, is mijn ochtend compleet. Er is niemand te bekennen op dit moment van de dag, als de natuur ontwaakt en zijn mooiste kant laat zien. Ik denk dan maar 1 ding, ‘wauw, wauw, wauw‘!

De zomer is voor veel natuurfotografen niet het aantrekkelijkste seizoen, het licht is hard, en de zon komt snel op, dus voor mooi licht moet je snel zijn, en vroeg dus…
Maar als er net als vanmorgen mist hangt wordt alles anders. Als de mist niet te snel optrekt, duurt dat mooie moment langer. Mist geeft sfeer, en de zon maakt het alleen maar mooier.

En als kers op de taart kwam er ook nog een Zwarte specht voorbij, ‘wauw, wauw, wauw‘ dus! En dat is precies waarom ik me een bevoorrecht mens voel 😀

Meer foto’s vind je in mijn fotogalerijen…

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen