Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Betovering

Afgelopen zondag was ik even helemaal betoverd. Het was gewoonweg ‘overwhelming’, zo mooi was het in het bos. Er hing behoorlijk dikke mist, en toen ik een pad overstak op weg naar een ander pad wist ik even niet wat me overkwam, want wat een betoverend mooie plek…

Achter het pad waar een wat opener stuk bos begon, liep het af in een soort dal waarna het wat stijler bergopwaarts ging. De bomen waren in mist gehuld, en de zon kwam er inmiddels een beetje doorheen.
Het was zo geweldig mooi dat ik het heel graag wilde vastleggen, maar hoe in godsnaam? Ik kreeg het niet voor elkaar om deze scene vast te leggen, haar recht te doen. Ik had simpelweg niet de juiste spullen bij me.
Ik kwam er voor het eerst, en mijn gewoonte is tegenwoordig dat ik dan eerst ‘op verkenning ga’, gewapend met een camera en 1 lens, mijn 70-300mm. Maar in deze situatie had ik toch echt een groothoeklens moeten hebben, en dan nog weet ik niet zeker of ik die bijzondere, mystieke sfeer goed had kunnen vastleggen.

Tja, inmiddels weet ik niet meer precies waar deze plek was, de wandeling duurde 3 uur, en ik volgde niet echt de kleuren op de palen. Meestal volg ik gewoon mijn gevoel, en dat werkt doorgaans prima, echt verdwalen doe ik nooit.
De komende dagen is er weer mist voorspelt, en wat zou ik graag die plek met een groothoeklens vastleggen. Hopelijk vind ik het terug, zodat ik deze mooie plek wel recht kan doen, gewoon omdat ze het verdient ­čÖé

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

┬ę 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten ┬ę Masja Prinsen