Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Evenwicht, lucht je hart

Wat is het wat jou tegenhoud om je hart te luchten? Waarschijnlijk de reacties van anderen? Misschien ben je bang dat anderen niet accepteren wat jij zo graag kwijt wil, en krop je het daarom al heel lang op. Je durft het niet hardop uit te spreken, je maakt van je hart een moordkuil….

Als je al een poos met iets rondloopt, iets wat er heel graag uit wil, laat het er dan uit! Ook al is het heel eng om je ‘bloot te geven’, als je eenmaal over die drempel heen bent gestapt zul je je opgelucht voelen, ongeacht de reacties van anderen. En misschien zijn deze helemaal niet zo erg als je denkt. En is dat wel zo? Dan moet je je afvragen of je nog ‘op de goede plek’ bent. Want als die ander(en) jou respecteren kun je gewoon je hart luchten, ongeacht wat het is wat je kwijt wil, anders respecteren ze je niet en zijn ze jou vriendschap niet waard. Waarschijnlijk hebben ze dan bij zichzelf nog wat ‘te fiksen’?

Dus lucht je hart, gooi eruit wat je al zolang hebt opgekropt! Maak van je hart geen moordkuil, want het is echt zonde van je tijd!
En mocht je het er dan eindelijk uitgegooid hebben, zorg er dan voor dat je je emoties de volgende keer niet meer zolang opkropt. Lucht je hart zo snel mogelijk, dan hoef je je niet meer tijdenlang bezwaard te voelen. Je zult meer kwaliteit uit je leven halen.

Overtuigt? Doe het maar dan, want je kunt het, echt waar….. 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen