Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Evenwicht, neem je verantwoordelijkheid

Nog even een korte aanvulling op voorgaande blogs; neem altijd je eigen verantwoordelijkheid. Ga bijvoorbeeld niet achteraf anderen beschuldigen van iets waar jezelf een keuze in had. En heb je een verkeerde keuze gemaakt, (h)erken dat dan en herstel je keuze. Die keuze heb je namelijk ook, om het alsnog anders te doen (ik heb het in mijn blogs niet over extreme, criminele activiteiten waarbij keuzes geen rol meer spelen, dat mag duidelijk zijn 😉 ).
Je weet zelf wanneer iets niet goed voelt, ook al wil je het niet altijd erkennen voor jezelf, uit koppigheid, of omdat ‘je gewoon niet los wil laten’, om wat voor reden dan ook. Maar jij bent wel zelf degene die ervoor kan zorgen dat je alsnog de juiste keuze maakt voor jezelf, een keuze die wel goed voelt. Een ander lost het (meestal) niet voor je op. Meestal, want het kan gebeuren dat de andere partij je voor is, maar waarschijnlijk voelt het een stuk prettiger als jezelf de touwtjes in handen houdt 😉Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen