Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Mijn evenwicht-11

Het ene moment is er dat duiveltje wat op mijn schouder zit (zie ‘mijn evenwicht-10), het andere moment zijn er herinneringen, mooie herinneringen in dit geval. Misschien zit er deze keer wel een ‘dromenfee’ op mijn schouder? 😉
Alle mooiste en fijnste momenten van mijn leven komen dan weer even voorbij, als een soort diaserie. Niet op een weemoedige manier, maar op een mooie manier, en sommigen ervan zou ik zo weer over willen doen.
Maar het verleden is geweest, dat komt niet meer terug, wat helemaal niet wil zeggen dat je die herinneringen, de mooie vooral, niet in leven mag houden. Maar veel beter is het om nog mooiere, nieuwe herinneringen te maken, en laat dat nou precies mijn plan zijn 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen