Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Mijn evenwicht-12

Ik had het over dat duiveltje op mijn schouder in ‘mijn evenwicht-10‘, en je mag het gerust weten, soms ben ik dat duiveltje echt helemaal zat! Hij heeft me wel genoeg gepest de afgelopen jaren denk ik dan.

Maar tegelijkertijd weet ik heel goed dat dat duiveltje er altijd zal zijn. Het is ‘mijn duistere kant’, iedereen heeft zo’n duistere kant. Zonder die duistere kant zou ik niet zijn wie ik nu ben. Evenwicht wil ook zeggen dat je duistere kant in balans is met je lichte kant, het denken versus het voelen.

Ik kan die duistere kant dus maar beter koesteren, en hopen dat ie zich niet teveel laat zien 😉 Maar een ding is zeker, hij zal nooit verdwijnen, want hij hoort bij mij, wat automatisch betekent dat ie zo nu en dan van zich zal laten horen. En laat dat nou meteen de momenten zijn waarop ik weer stappen vooruit zet in mijn persoonlijke ontwikkeling, en dat is bovenal een goede ontwikkeling 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen