Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Mijn evenwicht-10

Soms is het alsof er een duiveltje op mijn schouder zit, die ervan geniet om me te pesten door me weereens in verwarring te brengen.
Het stomme is dat ik dan meteen weer begin te (over)analyseren, mijn intuïtie lijkt even helemaal ‘op slot’ te zitten, en dat is echt niet handig!
Dat betekent dat ik mijn hoofd, mijn denken er weer bij betrek, en mijn gevoel naar de achtergrond verdwijnt. En ja, dat zorgt voor een heleboel verwarring…
Zodra ik mezelf ervan los kan maken, van dat analyseren, kom ik vanzelf weer helemaal tot rust, en neemt mijn intuïtie het weer over van het denken.

Gelukkig ben ik me er inmiddels heel goed van bewust dat dat duiveltje op mijn schouder niet meer is dan een pestkop die mijn evenwicht verstoort. Het beste is om dat duiveltje dus maar gewoon te negeren, dan verdwijnt ie na een poosje vanzelf, en dan komt dat evenwicht als vanzelf weer bij me terug.
Dat duiveltje is niet mijn beste vriend, maar gelukkig heb ik ook nog een (steeds sterker wordend) beschermengeltje die me elke keer opnieuw weer helpt om dat duiveltje te verslaan!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen