Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Evenwicht, het einde

Omdat ik het gevoel heb dat ik een heleboel al vaker heb opgeschreven, en alleen nog maar in herhaling val, heb ik besloten deze serie over ‘evenwicht’ stop te zetten. Herhaling is goed voor het bewustwordingsproces, maar niet meer voor mezelf. Ik voel me soms een beetje een zeurpiet als ik alweer over dezelfde onderwerpen ‘aan het zagen ben’, en ik twijfel steeds vaker of ik ‘het nog zal posten’. Tot nu toe deed ik dat wel, maar nu dus niet meer.
Mocht je toch behoefte hebben aan die herhaling, lees de blogs dan gerust zo vaak als je het nodig acht. Naast de blogs ‘evenwicht’ zijn er nog veel meer blogs mbt bewustzijnsgroei te vinden op deze website.
Ik heb ook nog een blog met inspiratie over bewustwording, waarin vele verwijzingen staan naar allerlei websites en informatie over bewustwording, maak daar dus gebruik van als je daar behoefte aan hebt.

Ik wens iedereen veel succes met ‘groeien’ 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen