Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Mijn evenwicht-13

Zojuist heb ik een bericht gepost met de mededeling dat ik ga stoppen met de bewustwordingsblogs. Het knaagde al een poosje aan me, het voelde gewoon niet goed meer om steeds maar weer in herhaling te vallen. Dan zit er maar één ding op, en dat is loslaten…
En ik weet hoe belangrijk die herhaling is voor een bewustwordingsproces, maar omdat ik nu zelf mijn evenwicht aardig gevonden heb, is het tijd geworden voor iets nieuws. Wat dat zal zijn weet ik zelf nog niet, maar dat komt vanzelf, daar twijfel ik niet aan. Misschien is het gewoon tijd voor een korte blogpauze, misschien ook niet. Ik merk wel waar nieuwe inspiratie me naartoe brengt, ik laat me er gewoon door verrassen, en ik hoop natuurlijk dat jullie met me meedoen 🙂

Overigens is dit ook de laatste ‘mijn evenwicht’….

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen