Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Surreal is real…

Ik lag net te denken, in mijn bed, dat de afgelopen jaren, maar eigenlijk nog steeds, behoorlijk ‘surreal’, maar tegelijkertijd ook heel erg ‘real’ zijn geweest.

Het was alsof ik een filmset binnenstapte, en daarmee ‘the outside world’ achter me liet, beetje bij beetje weliswaar. Mensen en situaties probeerden me te volgen, maar ze konden de volgende scene niet bereiken. Ik stap steeds weer een nieuwe scene binnen met nieuwe mensen en situaties, nieuwe medespelers en nieuwe ervaringen, maar toch ook weer niet, er is een rode draad.

Het is alsof mijn leven wordt geregisseerd, ik een actrice ben in mijn eigen film. Een film vol met chaos en spanning, met mooie momenten, maar ook met hele diepgaande, soms zware momenten. Het is een film vol met drama, komedie en fantasy, alle genres zijn vertegenwoordigt, het is ook wat je erin wil zien. Het is een film die nooit meer eindigt, zolang als ik leef dan, maar het is ook een film waarvan ik niet meer zou willen dat ie eindigt.
Dat is niet altijd zo geweest, soms wilde ik weer terug naar ‘the outside world’, weg van de filmset bedoel ik dan, maar ik kon niet, ik zat erin ‘gevangen’, het contract is oneindig dus ik moet door.

Maar zoals gezegd, ik begin deze film steeds meer te waarderen, ik wil niet meer dat ie eindigt, en ik ben dan ook benieuwd welke volgende scene zich aandient. En of het nou drama is of komedie, of zelfs een beetje romantiek? Ik ben er klaar voor, dus laat die camera’s maar draaien, het is tijd voor de volgende ‘take’, take ‘ik-weet-niet-hoeveel-inmiddels’….en wie weet, misschien kom ik je nog eens tegen, als je op de set bent toegelaten en we samen een scene mogen spelen, en misschien zelfs wel meer dan één..? 😉

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen