Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Insert..?

Jawel, insert….een insert voor m’n wandelrugzak wel te verstaan, want die heb ik zojuist eentje besteld.
Reden daarvoor is dat ik vanmorgen weereens heerlijk afdwaalde van de parkeerplaats waar mijn auto stond, een dorp verderop van waar ik kwam. Tijdens de wandeling dwaalde ik weer af naar diezelfde plek, vanwaar ik kwam dus….ik schrok een beetje toen ik bepaalde stukken herkende waar ik vaker wandel, ik hoopte nog even dat het niet waar was. Maar het was wel waar, en mijn auto stond nog steeds netjes op me te wachten, in het dorp verderop 😉
Tja, dan kun je alleen maar teruglopen he, om je auto weer op te pikken. Uiteindelijk was het een wandeltocht van 5 uur, zonder eten en drinken. Maar ik heb het gered, en eigenlijk nog goed ook, ik kreeg pas trek in het laatste uur van de wandeling, en dat was na een half uur weer over. Toch was ik wel blij dat ik thuis weer lekker wat kon eten. Drinken had ik gelukkig in de auto, want ik moest toch weer een goed half uur terugrijden.

Het overkomt me vaker dat ik redelijk ver afdwaal in mijn enthousiasme, maar zover nog nooit. Maar ik moet zeggen, ik geniet er echt van, die lange wandelingen in de natuur. Zodoende kwam het dat ik besloot om voortaan mijn rugzak mee te nemen met jawel, wat eten en drinken, en een extra jas is ook best handig soms. En toen dacht ik, hee, dan kan ik net zo goed meteen een paar extra lenzen meebrengen. Mijn andere camera moet dan ook mee, omdat de lenzen daar geschikt voor zijn. Maar hoe doe je dat dusdanig dat het voor jezelf handig is , in het gebruik bedoel ik dan, maar dat het ook dusdanig functioneert dat je spullen beschermt blijven in je rugzak? Je raadt het vast al, een insert dus 🙂

Langere wandeltochten worden dan ineens wat minder problematisch, niet dat ze dat echt waren, maar 5 uur zonder eten en drinken, ik ontbijt meestal pas bij terugkomst, is iets te gortig vind ik. Maar weet je? Ik heb gewoon nu al zin in de volgende wandeltocht, gewoon omdat het kan. En waarom zou ik mezelf nog langer belemmeren als dat helemaal niet nodig is?

En ja hoor, daar heb je weer zo’n wake-up call 😀

Voor geïnteresseerden in de insert, deze heb ik gekozen, maar er zijn er natuurlijk meer te vinden, bij verschillende fotozaken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen