Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Handigheidjes voor onderweg

Foto: locklock.nl

Naast de insert voor mijn fotospullen (zie voorgaand blog), heb ik nog een handigheidje wat ik meebreng tijdens mijn wandelingen straks, namelijk een speciale yoghurtbeker.
Jullie weten, als je mijn blogs een beetje volgt, dat ik een liefhebber ben van yoghurt met fruit en noten-zadenmuesli. En hoe handig is het dan dat er speciale bekers bestaan met een apart gedeelte voor yoghurt en fruit of muesli? In de daadwerkelijke beker wordt de yoghurt bewaard, en in een apart opschroefbaar gedeelte bewaar je de muesli of het fruit. Superhandig voor onderweg dus, en heel erg fijn voor een echte yoghurt-met-muesli-liefhebber als ik. Nu ben ik er helemaal klaar voor, dus laat die wandeling maar beginnen đŸ™‚

Voor de geĂ¯nteresseerden, klik voor meer info op de link linksboven. En natuurlijk zijn er ook van dit product weer meerdere soorten verkrijgbaar, van verschillende merken bij verschillende winkels. Kijk en vergelijk dus vooral om voor jezelf de juiste keuze te maken đŸ˜‰

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen