Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Insert, kijkje achter de schermen :-)

Omdat ik gisteren nogal enthousiast was over mijn laatste bestelling, een insert voor mijn fotospullen, wil ik jullie graag een kijkje geven achter de schermen. Ik heb ‘m namelijk binnen gekregen, en ik ben er echt heel blij mee 🙂

Op de foto’s kunnen jullie zien dat ik er een camera in heb zitten, in dit geval met een groothoeklens eraan, en nog een aparte macrolens. Daarnaast neem ik mijn andere camera gewoon ‘over de schouder’ mee, met een op dat moment gekozen lens.

Er zitten diverse vakken in en aan de tas, dus je kunt nog wat extraatjes meenemen, zoals geheugenkaartjes, batterijen of wat je wilt.
Het is een superdegelijke tasje, en het past heel mooi in mijn rugzak, en er is nog ruimschoots plek voor een extra jas en wat te eten voor onderweg, precies wat de bedoeling was dus.
De foto’s laten zien hoe dat eruitziet, voor het geval je mocht denken, ‘hee, misschien is dat ook wel wat voor mij?’ Er zijn natuurlijk meerdere opties en maten, dus kies vooral wat bij jouw situatie past (en let niet teveel op de kwaliteit van de foto’s, ze komen van mijn mobieltje, niet mijn sterkste kant 😉 ).

Alvast veel wandel- en fotografeerplezier!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen