Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Wake up!…call-2

Om je nou niet al te veel angst aan te jagen, dit proces heeft bovenal ook hele mooie kanten in zich 🙂
Zo leer je jezelf namelijk heel goed kennen, want je mag leren je talenten te ontdekken en te ontwikkelen, zodat jij je leven op een authentieke manier kunt gaan leven. Je leert ontdekken wat je echt leuk vindt, en wat jou raakt in dit leven. Daar mag je voor gaan opkomen, en misschien ga je er wel je werk van maken?
Je mag jezelf dus ten volste gaan ontwikkelen, en niet onbelangrijk, je mag de rest van de wereld laten zien hoe jij dat doet. Zo zullen ook anderen zich meer bewust worden van wat er echt toe doet in deze wereld.
Je mag laten zien dat het gaat om (zelf)liefde, dat list, bedrog, manipulatie, intimidatie en de nog veel ergere dingen die er in deze wereld gebeuren, vooral ontstaan door de illusies waarin en waarmee we te maken hebben in dit leven.

Dit hele proces werkt als een kettingreactie, en zo is het ook bedoelt. Goed voorbeeld doet volgen?
Dus…ga er vooral op een positieve manier mee aan de slag, al is dat best eng in het begin. Leer jezelf kennen op een manier die je nooit eerder hebt ontdekt. Trek grenzen voor jezelf, maar verleg vooral ook grenzen. Leer het leven ten volste te leven, en laat anderen zien dat dat echt kan!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen