Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Het einde nabij?-2

Ik kan alleen maar zeggen, de energie is heftig, vooral de laatste dagen. Mijn hoofd en mijn hart voeren heftige duellen met elkaar, maar het levert elke keer weer iets op. Al mijn ideeen van de afgelopen jaren beginnen steeds meer vorm te krijgen, al mijn angsten raken steeds verder naar de achtergrond. Daar waar ik eens dacht dat ik op het laatste puzzelstukje wachtte, waren dat er misschien nog iets meer, maar mijn geduld is enorm en dat zal beloond worden 😉

Zo nu en dan krijg je informatie toegespeeld die je verder helpt in je proces. Dat brengt in eerste instantie wat verwarring, maar tevens ook helderheid, totdat de helderheid het wint van de verwarring en je weer een stukje van de puzzel compleet hebt.

Deze nieuwe ideeen zullen je ook duidelijk maken waarom je huidige levensloop is zoals ie is, ook daar valt de puzzel in elkaar. Gebeurtenissen die niet geheel toevallig zijn, maar met elkaar in verbinding staan, en jou dus helpen met het leggen van die puzzel.
Op het moment dat jij zover bent dat jouw mannelijke- en vrouwelijke energie in evenwicht zijn, uitgelijnd dus, kun je van start gaan met deze ideeen, zodat ze kunnen worden omgezet in werkelijkheid.

Voor mij zijn er de afgelopen dagen, en zelfs de afgelopen uren weer een aantal puzzelstukjes gelegd. Ik kom steeds dichterbij die eindstreep, en ja, ik hoop met heel mijn hart dat die mannelijke en vrouwelijke energie nu eindelijk dat huwelijk kunnen gaan sluiten 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen