Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Let’s get nuts!

Ik zit even naar iemand te luisteren die ‘het proces’ beschrijft als ‘totally nuts’, en dat je wanneer je spreekt ook ‘totally nuts’ klinkt.
Ze heeft het gevoel in een Startrek-film terechtgekomen te zijn. Tja, dat kan ik alleen maar beamen, dat gevoel heb ik ook al vaker besproken.
Ik moet er wel een beetje om lachen, want ja, het heeft ook wel weer wat, meespelen in zo’n ietwat surrealistische avonturenfilm. Dit alles zag je echt niet aankomen voor je er goed en wel in terechtkwam 😀

Je hebt de regie over je leven volledig uit handen gegeven, je bent nu een speler, een acteur die z’n rol vervuld. Dat voelt soms erg vreemd, en toch is het geen verkeerde rol, ook al kom je een enorme hoeveelheid ‘bumps in the road’ tegen.
Je zou het ook kunnen omschrijven als een realityshow waarin je wordt uitgedaagd tot het uiterste te gaan, en waarin je jezelf volledig bloot moet geven door je zo kwetsbaar mogelijk op te stellen voor het oog van de camera’s.
Ja, een heleboel beschrijvingen voor 1 en hetzelfde, maar dat is wat het is, deze film of realityshow, of in ieder geval is dat hoe het voelt.

Mag jezelf ook in deze film meespelen, prettig kennis te maken 😉 , dan voel je jezelf vast en zeker zo nu en dan ook ‘totally nuts’. Zeker als de regisseur jou dingen laat doen die niet zo comfortabel voelen, en dat gebeurd best vaak. Maar laat ik nou net gehoord hebben dat ‘weird is the new normal’, en ja, ‘weird is best wel nuts’? ‘Totally nuts’? Eigenlijk zijn we dus helemaal zo gek nog niet, dus let’s go nuts! 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen