Natuurbeleving in Beeld

Fotografie & Tekst: MASJA PRINSEN

Waar wil ik heen? In een notendop-2

Misschien voelde je het al aankomen, dat er een vervolg zou komen op het voorgaande blog 😉 En inderdaad, want ik was nog niet helemaal klaar.

Daar waar ik altijd wat ‘angstig was om mijn geheimen prijs te geven’ heb ik daar nu geen moeite meer mee. Ik ben niet meer in de illusie dat ik de enige ben met bepaalde ideeën, of dat mijn ideeën niet later alsnog door anderen zullen worden opgepakt. En wat is daar mis mee? Ik zie het niet meer als concurrentie, maar als collega’s zogezegd.

Maar wat zijn dan die ideeën?
Zoals jullie misschien hebben gelezen had ik laatst het idee dat ik, gewoon voor mezelf, wat langere wandelingen wilde gaan maken, omdat ik daarvan geniet, en natuurlijk gaat de camera dan mee.
Dit, samen met nog wat andere info die ik kreeg toegespeeld (dank daarvoor 🙂 ), bracht me op het idee dat het geweldig zou kunnen zijn om trektochten te organiseren voor natuurfotografen (en/of (fotograferende) natuurliefhebbers?). Wandeltochten door mooie fotogenieke gebieden, bij voorkeur in Scandinavie, Schotland, en wie weet wat er dan volgt. Misschien zelfs met een natuurgids erbij, dat zou een mooie aanvulling kunnen zijn..
Wandelen van hut naar hut of van B&B naar B&B, en/of je zet je tentje op als dat zo uitkomt. Dat zal afhangen van de plek en de omstandigheden tijdens de tocht, en kan zorgen voor een leuke variatie of gewoon een gevarieerd aanbod.

Daarnaast lijkt het me ook erg leuk om campertrektochten te organiseren, en/of daktenttochten, zoals ik dat nu maar even noem. Je zou dan wandeltochten kunnen maken vanuit je auto, je komt dan alleen op dezelfde plek weer terug.
Al met al tochten dus voor de meer avontuurlijke natuurfotograaf. Eventueel ook met gezamenlijk koken, afhankelijk van de trip.

Deze ideeën zijn nog vrij vers, en wellicht ga ik ze nog combineren met eerdere plannen die ik had. Er is vanalles mogelijk he, als je maar creatief bent. Belangrijk is wel dat je dichtbij jezelf blijft, en met dit plan voelt dat echt zo voor mij.
Ik hoop het zo in te richten dat ik met gelijkgestemde mensen kan gaan samenwerken, en met al net zulke gelijkgestemde mensen op pad kan gaan. En wie weet, misschien ben jij wel een van deze mensen, en kijk je er net als ik nu al naar uit om van start te gaan 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2015- Masja Prinsen – Natuurbeleving in Beeld

facebook | Twitter | 500px | Mijn werk bij Wallstars

error: Fotos & Teksten © Masja Prinsen